Share
 

Nieuwsbrief november 2017

 
 
 
 

Scienta 4.1 komt eraan: noteer 17 november in uw agenda!

Op vrijdag 17 november 2017 komt Scienta 4.1 uit. Deze nieuwe versie staat in het teken van security en privacy. Ook voegen we een kleine, maar veelgevraagde widget toe: het prikbord.

Het prikbord

Het prikbord is een veelgevraagde widget in Scienta. Met het prikbord kunnen u en uw collega's berichten sturen en artikelen delen. Zoals altijd kunt u zelf de kleuren instellen en bepalen voor welke groepen deze widget zichtbaar is.

Security en privacy

Informatieveiligheid wordt een steeds belangrijker thema. Ook voor ons. Daarom hebben wij veel tijd geïnvesteerd om de beveiliging van Scienta op het allerhoogste niveau te krijgen.

Lees alles over Scienta 4.1
 

Even voorstellen: Henk van de Berg

Henk heeft als developer een immer rustige en ongestoorde werkhouding. Maar vergis je niet: onder die sereniteit schuilt een eindeloze nieuwsgierigheid naar het willen weten hoe iets werkt. Toen hij ontevreden was over zijn nieuwe televisie, bracht hij hem niet terug naar de winkel zoals de meest mensen, maar hackte hij zijn TV net zo lang totdat het deed wat hij wilde. Verdiept zich thuis in 'integrated systems' en bouwt hij ook nog zijn eigen drone.
 

Even voorstellen: Kelly Westerink

Kelly is onze nieuwe office manager sinds juni 2017. Kelly is dankzij haar ervaring in de hotelindustrie een echte gastvrouw voor onze klanten. En ze is ook nog eens supersportief! Avondjes sportschool, mountainbiken door de Gelderse bossen en iets wat 'piloxing' heet (wij knipperden ook met onze ogen toen we deze term hoorden): Kelly doet het graag. Tijd voor ontspanning maakt ze gelukkig ook: strandvakanties in de zomer en 's winters is ze op de piste te vinden.
 

Een nieuwe klant aan het woord: Olof Louw van Molecaten Vakantieparken

Kan je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Olof Louw en ik werk bij Molecaten Campings & Vakantieparken. Molecaten exploiteert 18 prachtige campings en vakantieparken: aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen. Zelf werk ik aan het reserveringssysteem en beheer ik een aantal andere applicaties ten behoeve van procesbeschrijvingen en privacyregels."

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

"Naast het vastleggen van onze processen van onze parken willen we ook onze interne bedrijfsinformatie documenteren in Scienta. Hierdoor creëren we een grote kennisbank die toegankelijk is voor al onze parken."

Wat is je eerste indruk van Scienta?

"Scienta werkt fijn en is erg gebruiksvriendelijk. We liepen in het begin tegen één klein puntje aan. We wilden een extra subcategorie in de structuur van Scienta toevoegen, vanwege ons huidige rechtensysteem. Met één mailtje was dat meteen voor ons geregeld. Verder ondervinden we (nog) geen problemen en werkt het helemaal naar wens."
 

Olof Louw

 
 
 
Heeft u onze nieuwe homepage al gezien?
We hebben afgelopen tijd verre van stil gezeten. Naast het ontwikkelen van Scienta 4.1 wilden we ook de website in een nieuw jasje steken. Bent u benieuwd naar onze nieuwe frisse look?
Bekijk hier de vernieuwde website
 
Onze oplossingspagina's zijn ook in de verf gezet
Met een nieuw design van de homepage kon een redesign van de oplossingpagina's ook niet achterblijven. Vind nu nog beter de oplossing die bij u past.
Bekijk de oplossingen
 
De functionaliteiten pagina is ook helemaal geüpdatet!
Na de homepage was onze functionaliteitenpagina aan de beurt. Scietna 4.1 brengt namelijk ook nieuwe functionalieiten met zich mee, daardoor kon deze webpagina niet achterblijven. Onze nieuwe functionaliteitenpagina nog niet gezien? Bekijk nu alle functionaliteiten van Scienta.
Bekijk alle functionaliteiten
Oplossingen              Onze klanten              Scienta video's              Contact
© Scienta, Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk, Gelderland, Netherlands
Uitschrijven | Bekijk online | Stuur deze mail door
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign