Share
 

Nieuwsbrief oktober 2017

 
 
 
 
Jaarcongres kwaliteit: Focus door eenvoud
Vakblad Kwaliteit in Bedrijf organiseert haar tweede jaarcongres op 10 oktober 2017. Deze dag staat in het teken van eenvoud en daar zijn wij natuurlijk bij.
Lees meer
 
Presentatie: De 5 geheimen van succesvolle communicatie
In onze sessie op dit congres geven we tips voor slimme communicatie voor uw KMS. Harmen Koopman neemt u mee in de marketing- en communicatielessen om uw KMS te promoten.
Lees meer
 
Speciaal voor onze nieuwsbriefabonnees: korting!
Als partner van Kwaliteit in Bedrijf mogen we enkele kaarten weggeven met korting! Meld u snel aan want op=op.
Lees meer
 

Gratis inspiratiesessie: noteer 19 oktober in uw agenda!

De laatste maanden van het jaar zijn weer aangebroken en dat betekent dat de eindsprint is ingezet. Gebruik dit moment om juist nu uw documenten handig te structureren!

In onze inspiratiesessie zal 'structuurmaker' Roel Janssen u helpen met het opzetten van een spijkerharde structuur voor uw documenten, zodat u meer inzicht in en grip krijgt op uw gegevens en interne bedrijfsinformatie.

Deze gratis inspiratiesessie wordt gehouden op donderdagmiddag 19 oktober a.s. in het schitterende Kasteel de Vanenburg te Putten. Ideaal wanneer u aan de slag gaat met uw kwaliteitssysteem, procesmanagement of documentbeheer!

Meer informatie en aanmelden
 

Een nieuwe klant aan het woord: Shannen Marck van Qube

Kan je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Shannen Marck en ik werk sinds april bij QUBE als proces analist. Onze organisatie helpt bedrijven bij het slim inzetten van ICT. Eén van mijn rollen binnen QUBE is het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 norm. De externe audit staat gepland voor het eerste kwartaal in 2018. We willen groeien, en daarvoor willen we dat onze interne processen stevig staan. Daarvoor helpt ISO 9001 en Scienta in de invulling hiervan."

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

"Voor de vastlegging van processen en documenten conform ISO 9001. Maar ook breder dan dat: ook interne afspraken leggen we vast in Scienta. Dat is bijvoorbeeld handig voor nieuwe medewerkers, zodat zij direct weten wat er is afgesproken."

Wat is je eerste indruk van Scienta?

"Scienta is makkelijk in het gebruik. Het past bij onze doelstelling voor deze tool. Veel tools zijn eenzijdig: een beheerder beheert documenten, maar er zijn geen mogelijkheden voor feedback. Die functionaliteiten biedt Scienta wel, dus vooral de interactiviteit sprak ons aan."
 

Shannen Marck

Procesanalist

 
 
 

Scienta Partner Succesverhaal: SVC-Net en Schouten Zekerheid

SVC is een financieel adviesbureau. Het bedrijf adviseert financieel dienstverleners, waaronder assurantieadviseurs en gevolmachtigde agenten. Dit doen zij onder andere met Scienta Partner, waarmee zij organisatiehandboeken maken en versturen richting hun klanten.

Eén van die klanten is Schouten Zekerheid, een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dankzij de content van SVC hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden en worden ze proactief geadviseerd met actuele documenten.

Schouten Zekerheid gebruikt Scienta als hun interne kennisportal, waar ze niet alleen de content van SVC kunnen raadplegen, maar ook hun eigen documenten en interne nieuws. 


Bekijk de video
 

Dit is Scienta 4.0

Op vrijdag 1 september is Scienta vernieuwd naar de nieuwste versie: Scienta 4.0. U zult zien dat er veel is veranderd. Bekijk daarom de video of log snel in in uw Scienta-omgeving. Heeft u nog geen Scienta? Vraag dan nu een proefaccount aan.

Lees de blog
Oplossingen              Onze klanten              Scienta video's              Contact
© Scienta, Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk, Gelderland, Netherlands
Uitschrijven | Bekijk online | Stuur deze mail door
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign