Share
 

Veel werkplezier gewenst met het nieuwe Scienta!

 
 
 
 

Scienta is vernieuwd. Neem snel een kijkje.

Op vrijdag 1 september is Scienta vernieuwd naar de nieuwste versie: Scienta 4.0. U zult zien dat er veel is veranderd. Bekijk daarom de video of log snel in in uw Scienta-omgeving. Wilt u direct goed van start gaan met uw vernieuwde Scienta omgeving? Hieronder bieden wij u een aantal mogelijkheden om direct goed te starten met Scienta 4.0. Heeft u nog geen Scienta? Vraag dan snel een proefaccount aan.

Lees de blog
 
Bekijk de video
We hebben een korte video gemaakt over Scienta 4.0. Hierin nemen we u in vogelvlucht mee langs de hoogtepunten van Scienta 4.0.
Bekijk de video
 
Lees de releasenotes
Alles weten wat er in Scienta 4.0 zit? Lees dan onze releasenotes: een uitgebreide en complete beschrijving van al het nieuws in Scienta.
Lees meer
 
Lees de handleiding
Bent u al bekend met de online handleiding van Scienta? Speciaal voor Scienta 4.0 hebben we aantal nieuwe artikelen geschreven!
Ga naar de handleiding
 
Scienta 4.0 trainingen
Helemaal goed van start gaan? Wij organiseren extra trainingen om u kennis te laten maken met Scienta 4.0. Praktisch en persoonlijk.
Lees meer
 
Scienta 4.0: visuele perfectie
Scienta 4.0 staat in het teken van visuele perfectie. De gehele lay-out van Scienta is op meerdere punten volgens de laatste designprincipes geperfectioneerd.
Lees meer
 
De nieuwe Scienta Editor
Schrijf makkelijker. Werk sneller. Teken nóg makkelijker stroomdiagrammen, maak sjablonen aan en benut de kracht van alle extra functionaliteiten in de vernieuwde Scienta Editor.
Lees meer
 
Scienta wordt nog socialer
Maak documentatie levendig. Verbind collega's met een smoelenboek, een verjaardagskalender, uw eigen huisstijl en HTML-widgets.
Lees meer
 

En ander nieuws:

 
 

Scienta Partner Succesverhaal: SVC-Net en Schouten Zekerheid

SVC is een financieel adviesbureau. Het bedrijf adviseert financieel dienstverleners, waaronder assurantieadviseurs en gevolmachtigde agenten. Dit doen zij onder andere met Scienta Partner, waarmee zij organisatiehandboeken maken en versturen richting hun klanten.

Eén van die klanten is Schouten Zekerheid, een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dankzij de content van SVC hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden en worden ze proactief geadviseerd met actuele documenten.

Schouten Zekerheid gebruikt Scienta als hun interne kennisportal, waar ze niet alleen de content van SVC kunnen raadplegen, maar ook hun eigen documenten en interne nieuws. 


Bekijk de video!
Oplossingen              Onze klanten              Scienta video's              Contact
© Scienta, Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk, Gelderland, Netherlands
Uitschrijven | Bekijk online | Stuur deze mail door
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign